Wednesday, November 09, 2011

Segmen Aku adalah Blogger adalah entry kedua untuk hari ini . Sengaja jee . Ehh , bia laaa . Daa kata my blog . Ikut suka hati laaa . HAHA ! Actually saja je nak penuhkan ruang yang kosong ni . Tadi masa Naa buat blogwalking terjumpa satu segmen yang di beri nama " Segmen : AKU ADALAH BLOGGER " . Rasa macam gatal pulak tangan ni nak join . Hee . Tak susah pun just letak je banner dia . If korang nak join , meh laaa . 



SEGMEN : AKU ADALAH BLOGGER by Nabila Medan

Secara ringkasnya , 

My blog
Owner : Husnaa Ismail & Shahrull Nizam
Date ditubuhkan : 20 Sept 2010
Tujuan berblog adalah ingin mengisi masa lapang dan menambahkan kenalan .

Tag kepada : 




Okay , DONE .

To all of youu , if nak join , join laa tau . 



5 comments:

Nabila Medan said...

Hai n Thank(s) coz sudi join segmen ni :)

p/s : list yg join suda keluar,jom bw sama-sama yerp!

sukagelak said...

dari segmen sama..da follow..follow saya balik ok ;)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

missanonymous said...

hye !! dari segment yg sama :D done follow u.. :) kalo sudi komen dan follow sekali yer ^__^


http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

ARYANI NUR said...

haip...dari segmen nabila..join sini juga ya..

http://mizirinda1412.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

ziarah blog kita ya...n i folow u :)

Yusri Aldi said...

done following you,
follow me back here.
dr segmen yg sama.

http://yusrialdi.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html