Thursday, March 17, 2011

HE IS MY UNCLE .


Sekian lama tak menconteng di blog ni , rasa rindu pula nak membebel . Al - maklumlaa . Hampir seminggu juga tak update this blog . Padahal , banyak sangat perkara yang berlaku yang special berlaku dalam hidup Naa . If boleh , Naa nak jee menaip dalam blog ni apa saja yang berlaku dalam kehidupan seharian Naa . Yalahh kan , blog ni ibarat DIARY .. Tapi tak semua benda boleh ditaip sebab blog ni bukan PERSONAL . Ia adalah UMUM . Sometimes if tak puas hati pun , kita boleh luahkan dalam blog ni kan ? Same like FACEBOOK . Patut ke semua orang tahu apa yang terjadi pada kita ? Hmmm .

Ok , stop membebel bout that . Now , Naa nak story bout MY PAKCIK UNCLE . Uncle Naa ni anak kepada datuk saudara Naa . Nama dia Noor Zaini Musa ( NZM ) . Kerja dia sangat merbahaya . As a driver train . Nak kagum sangat dengan dia . Umur dia sekarang baru 25 . Yesterday , hari pertunangan Uncle Zaini & Cik Syazana . Tapi Naa & ibu tak dapat attend coz kerja . Papa & adik jee yang dapat follow . Alhamdulillah majlis tu berjalan dengan lancar . Uncle cakap maybe wedding dia akan berlangsung next year . Anyway , Naa doakan agar Uncle & Cik Nana akan bersatu . Aminnn . 

Uncle NZM , seorang yang sangat banyak bercakap . Naa suka sangat cara & style dia . Dia juga seorang yang sporting & open minded . Whatever thing boleh share dengan dia . Naa hope lepas ni kita orang tak lost contast again . Sepertimana saudara mara Naa yang lain , Naa kalau boleh Naa sangat contact dengan mereka tapi masingmasing tinggal berjauhan . Setahun sekali [ time raya ] belum tentu dapat jumpa . 


Nzm Musa
MY UNCLE
NOOR ZAINI MUSA
   

No comments: