Thursday, January 27, 2011

YANG MANA SATU ?

Assalamualaikum ...
Hi bloggers ! 

Sekarang , Naa terpaksa buat pilihan lagi . Hari tu kena buat pilihan kerja . Hari ni kena pilih benda yang Naa paling suka pulak . Arggggghhhh , confius !! . Papa , kenapa laa bagi pilihan yang macam tu ... Dua dua kaklong suka . If nak dua dua boleh tak ??? Heeee ... 

Agak agak korang apa yang Naa kena pilih ekk ??? 
Kejap tauuu ... 


*



*



*



*



*


MOTOR LC 








OR






KAMERA NIKON




Wahhhh , bukan main lagi kann ... Ikutkan hati memamg dua dua Naa nak ... Even Naa daa ada motor dan kereta , Naa nak jugak motor LC tu .. Sebab motor yang sekarang ni daa tak best naik . Daa hancur . Motor yang sekarang Naa still guna adalah motor Nouvo S . Daa 3 tahun guna ... Tentang kamera pulak , Naa suka snap pic , sometimes suka snap pic sendiri ... Memanglaa bila difikir fikir , kamera tu takda laa penting dalam kehidupan seharian Naa tapi nak buat macamana kan .. Daa suka , minat .. Apa boleh buat ...Heee ... 

Papa , nanti kaklong bagi keputusan tau ... If korang nak tau apa yang Naa pilih ...



P/S ; Ishhh , kenapa laa papa bagi pilihan macam ni ??? Tak boleh ke bagi dua dua je ... Heee ( ^_^ )


4 comments:

miss_neeya said...

yeayyy...da bley...suke2..hehehee

naa...pilih mende yang penting la..
pikir betol2 tau

Asrul "iLham" Sany said...

pilih yg usefull le...

:D

ANATI SOKI said...

ok.. pendapat anat.. motor itu satu keperluan. kalau kamu beli nikon tp kamu takde teknik tngkap gmbar.. mcm takde guna jugak. kalau kamu beli dslr.. kamu kena g blajar teknik amek gmbar baru berguna jgk beli kmera tuh. :)
so, anat sokong motor!! heheheh

ANATI SOKI said...

anat fllow mellow kamu ek!